Oorlogstaal in Antwerpen

Posted on : 22-09-2006 | By : marc | In : Algemeen

0

Je moet het maar doen: ergens uitgenodigd worden op een opening en prompt de gastheer opzetten tegen collega’s. Jef Staes van de Arenberg schouwburg deed het bij de opening van Trix in Antwerpen. Zo verklaarde hij in de Gazet van Antwerpen

In Antwerpen verwacht hij dat de komst van Trix wat verschuivingen gaat teweegbrengen. “Trix en Petrol gaan elkaar afmaken. Cultuurcentrum Luchtbal niet, dat is verplicht om met Trix samen te werken. Voor de Arenberg is het al een uitgemaakte zaak: wij moeten nu helemaal gaan voor theater.”

Waar haal je het, beste man? In een stad als Antwerpen is er ruimte voor beide zalen, dus het is echt niet nodig om ze tegen elkaar uit te spelen. Of ben je bang, beste Jef?

Write a comment