Muzikale ramptoeristen

Posted on : 05-05-2006 | By : marc | In : Algemeen

0

Een warme oproep aan de muziekpers: laat ons gerust met nieuws over Pete Doherty. Het interesseert ons niet wat die nitwitjunk allemaal uitspookt. Vandaag een concertverslag van zijn optreden in de Botanique in De Standaard… Zielig gewoon. Met dat papier hadden ze een andere groep veel meer eer aangedaan. Keep it real jongens.
3voor12 zag hem blijkbaar ook aan het werk in de Paradiso. Willem Venema slaat de nagel op de kop:

Ook organisator van het optreden Willem Venema betreurt het dat ‘veel mensen die hun popmuziekhart in hun reet hebben zitten, kwamen opdraven’. Hij doelt op sensatieprogramma’s van RTL en Talpa die zich zonder uitnodiging meldden. “De band kwam gewoon opdraven, hij was niet totaal van de wereld, speelde zelfs een uur en drie kwartier en het was bij vlagen briljant.” Toch moet Venema toegeven dat het legendarische van de avond zat in het feit dat de band kwam opdagen.

Write a comment