VIBRAMYCIN FOR SALE

Posted on : 07-03-2006 | By : marc | In : Algemeen

2

Mooie recensie in De Standaard van het concert van Frank Vander Linden vorige zaterdag in de uitverkochteN9 VIBRAMYCIN FOR SALE, . Vrijdag staat hij ook nog in De Zwerver

Dat Frank Vander linden meer kan dan alleen stevig rocken, Where can i buy VIBRAMYCIN online, wisten we al. Maar dat het intieme duo-project Late Night zó goed zou werken, hadden we niet verwacht, VIBRAMYCIN price, coupon.
E. VIBRAMYCIN pics, Alles werd ingezet op sfeer, tijdens de première die De Mens-frontman Vander linden zaterdagavond in de N9-Villa in Eeklo speelde. ,,Zonder verlangen'', met alleen gitaar en stem, gaf al meteen aan waar het die avond om zou draaien: de essentie van de songs, ontdaan van alle ballast, VIBRAMYCIN FOR SALE. , VIBRAMYCIN gel, ointment, cream, pill, spray, continuous-release, extended-release,, Fast shipping VIBRAMYCIN, Al heel mijn leven / Ben ik op zoek naar het geheim / Van een leeg en rustig leven / Ver van lust en zonder pijn'', zong Vander linden, en we geloofden hem, taking VIBRAMYCIN. Een sterke opener. Online buy VIBRAMYCIN without a prescription,

,,Leve Sint-Valentijn'' was het vervolg: een vertaling van, canada, mexico, india,, Buy VIBRAMYCIN without prescription, My Funny Valentine'', aangekondigd als een ,, VIBRAMYCIN brand name,anti-liefdeslied''. VIBRAMYCIN long term, Die song is al duizenden keren herwerkt, zowat iedereen in de jazzwereld heeft er wel zijn eigen versie van, maar het zijn uitzonderingen die de bittere, australia, uk, us, usa, cynische ondertoon van het nummer weten te vatten.

VIBRAMYCIN FOR SALE, Vander linden slaagde daar maar al te goed in. VIBRAMYCIN treatment, Door die vertaling bleek trouwens nog maar eens hoe sterk de man is met woorden. Zijn songteksten zijn bedrieglijk eenvoudig, maar dikwijls messcherp, VIBRAMYCIN from mexico, balancerend op de grens tussen ironie, VIBRAMYCIN no rx, sarcasme en ontroering. Of wat moet je anders denken van een zin als ,, VIBRAMYCIN reviews,Marleen, VIBRAMYCIN dangers, ook al heb je er maar één, het blijft een prachtig been''.


Bij die eerste regel, doses VIBRAMYCIN work, gezongen na een paar grappen over Eddy Wally, VIBRAMYCIN for sale, lachte het publiek nog uitbundig (een beetje gegeneerd, dat wel, maar toch) - tot bleek dat dit een zéér gemeend liefdeslied was, what is VIBRAMYCIN.

Na de ietwat verwrongen Valentijnswensen werd pianist Klaas Gaublomme op het podium geroepen, en schakelde het duo over op enkele hits van De Mens, VIBRAMYCIN FOR SALE. , Comprar en línea VIBRAMYCIN, comprar VIBRAMYCIN baratos, ,Irene'' klonk goed in die kale vorm, en, kjøpe VIBRAMYCIN på nett, köpa VIBRAMYCIN online,, VIBRAMYCIN no prescription, Seks verandert alles'' nog beter. Gaublomme speelde perfect in op de tekst, en wisselde gevoelige stukken af met stevige mokerslagen op zijn klavier, where to buy VIBRAMYCIN.

Jammer genoeg kon de pianist die creativiteit niet doorzetten in de rest van het concert: af en toe stoorde zijn gebrek aan vindingrijkheid. VIBRAMYCIN photos, Maar we willen daar niet te veel over vallen: het klikte erg goed tussen de zanger en de pianist, en dat zorgde voor een perfecte, intieme sfeer, where can i order VIBRAMYCIN without prescription.

VIBRAMYCIN FOR SALE, Die sfeer was ideaal om een boel nummers van De Mens, en af en toe ook een cover, grondig te verbouwen. (Het was ons trouwens nog nooit opgevallen hoe dicht de stem van Vander linden bij die van Lou Reed ligt, Effects of VIBRAMYCIN, tot we de erg mooie, ontroerende cover van ,, VIBRAMYCIN duration,Caroline Says'' hoorden.)

Zowel de covers als de eigen songs bleven stevig overeind in de sobere duo-vorm. About VIBRAMYCIN, Muzikanten die zonder bas en drums op de scène staan, hebben maar weinig om op terug te vallen: er is geen comfortabel vangnet voor als er iets misgaat, er staat niemand achter je die stiltes opvult, discount VIBRAMYCIN. Je staat, VIBRAMYCIN results, als het ware, naakt op het podium. Vander linden en Gaublomme namen het risico, VIBRAMYCIN street price, en kwamen er goed mee weg.

Niet dat alles vlekkeloos verliep, VIBRAMYCIN FOR SALE. Rx free VIBRAMYCIN, Dit was de première van Late Night, en af en toe ging het er nog een beetje rommelig aan toe. Toen Vander linden, purchase VIBRAMYCIN for sale,, VIBRAMYCIN from canada, Miss België'' (een ,,vertaling'' van een nummer van Flip Kowlier) wou inzetten, bleek dat hij de eerste zin vergeten was. Pijnlijk als je dat meemaakt, natuurlijk, maar eigenlijk kon het helemaal geen kwaad.

Het voorvalletje paste perfect in de kwetsbare, open houding die de twee muzikanten aannamen. In de kleine N9-villa kwam die kwetsbaarheid erg geloofwaardig over, en dat maakte heel wat nummers nog extra ontroerend. Late Night is een heel sterk project, dat straks hopelijk een vervolg krijgt op cd.


Late Night, gezien op zaterdag 4 maart in N9-Villa in Eeklo.

www.demens.be/agenda

.

Similar posts: BUY ZYPREXA NO PRESCRIPTION. ULTRAM FOR SALE. CAFERGOT OVER THE COUNTER. ABILIFY OVER THE COUNTER. AUGMENTIN OVER THE COUNTER. Purchase XOPENEX for sale. Where can i buy TORADOL online. Buy AUGMENTIN no prescription. Order WELLBUTRIN SR no prescription. PROPECIA alternatives.
Trackbacks from: VIBRAMYCIN FOR SALE. VIBRAMYCIN FOR SALE. VIBRAMYCIN FOR SALE. VIBRAMYCIN FOR SALE. VIBRAMYCIN FOR SALE. Buy VIBRAMYCIN without prescription. Ordering VIBRAMYCIN online. After VIBRAMYCIN. Where can i cheapest VIBRAMYCIN online. VIBRAMYCIN mg.

Comments (2)

Ik vind ‘m zalig!
ooit eens gezien in den ab club, waarvan enkele foto’s op bovenstaande link.

inderdaad een schitterende “mens” met een fantastisch gevoel voor humor en ook nog eens oprechte belangstelling voor muziek.

Write a comment