Eigen stoef stinkt…

Posted on : 22-02-2006 | By : marc | In : Algemeen

1

maar daar trekken we ons nu eens niets van aan. Het podcast-initiatief lokt nogal wat reacties uit. Studio Brussel had het erover in zijn Popnieuws en in Mekka, en afgelopen weekend verscheen er een stuk in De Tijd. Bij De Standaardlazen we het volgende:

Het clubcircuit slaat aan het podcasten. Op 1 maart lanceert de Gentse rocktempel Democrazy een eigen podcast met een vooruitblik op de komende concerten en live-fragmenten uit het archief van de club. En ook de overkoepelende Clubcircuit vzw lijkt podcast-plannen te hebben. “We denken dat dit een ideale manier is om het publiek nieuwe dingen te laten ontdekken en hun nieuwsgierigheid te prikkelen”, vertelt Marc Steens, coördinator van de vzw.

Bedankt voor de steun dus, binnenkort zwieren we de eerste podcast on-line. Stay tuned zoals dat heet.

Comments (1)

Dag Marc: we stayen zeker tuned. Ben echt nieuwsgierig naar wat jullie het www insturen. Als het even goed, nieuw en boeiend is als de gemiddelde clubcircuit programmatie, ziet het er goed uit. Anders kun je misschien ook even bij de buren kijken: 3voor12 (ken je wellicht) heeft een “luisterpaal”. Ook zoiets zou op de site kunnen? De mogelijkheden zijn er, the sky is the limit en the future looks bright (kwestie van nog wat clichés op een hoopje te gooien). Succes ermee!

Write a comment