Gezocht: zaal

Posted on : 23-01-2006 | By : marc | In : Algemeen

0

Nijdrop is druk op zoek naar een voorlopig onderkomen. Het gebouw waarin de legendarische club huist, gaat vanaf 1 september onder de sloophamer. Op dat moment zijn de werken aan de nieuwe Nijdrop nog volop aan de gang.

Waar Nijdop intussen met zijn hebben en houden een onderdak moet zoeken, is zeer de vraag. ,,Geen enkele gemeentelijke zaal voldoet”, vertelt coördinator Mike Heyvaert. ,,In de Sint-Pieterszaal in Mazenzele is er onvoldoende ruimte. De Sint-Pauluszaal is te druk bezet en de oude jongensschool in Nijverseel is misschien wel de tofste locatie maar het minst uitgerust. Daar zou vooraf heel veel werk aan zijn”, stelt Heyvaert.
,,Het liefst van al zouden we in de gemeentelijke loods een onderkomen vinden maar dat blijkt voor het gemeentebestuur geen evidentie. Wij hopen over twee weken uitsluitsel te hebben want begin september, onmiddellijk na pOpwijk, is het afgelopen met de oude Nijdrop”, besluit Heyvaert.

Als je dus toevallig ergens een geschikte locatie weet zijn in de buurt van Opwijk, laat het dan weten aan de mensen van Nijdrop. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Write a comment