Steun Jokko

Posted on : 19-11-2009 | By : marc | In : media

Tags: ,

0

Vorige zaterdag na zijn Wannabes-werkzaamheden op Poppunt’s Muzikantendag werd al het fotomateriaal -ter waarde van een goede 7000 euro- van Joris (Jokko) Bulckens gestolen op de trein richting Antwerpen. Uit solidariteit en medeleven voor hun collega (die in het dagelijks leven zijn brood verdient met fotografie) besloten de Wannabes meteen om een benefiet-fotoverkoop op poten te zetten in de hoop hiermee een kleine bijdrage te kunnen leveren voor de vervanging van zijn geliefde materiaal. Sympathisanten kunnen een print bestellen van een Wannabes-archieffoto naar keuze, in de volgende formaten: A4 – 35 euro A3 – 50 euro groter op aanvraag vanaf 75 euro Mail naar contact@wannabes.be om een bestelling te plaatsen. Veel dank!

Write a comment